Banner 1

ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Η εταιρεία ξεκίνησε τις εργασίες της το 1972, κλείνοντας αισίως 40 χρόνια (και πλέον) εμπειρίας στο χώρο των Ανελκυστήρων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα Ανέλκυσης, Πόρτες και Θαλάμους Ανελκυστήρων, στην υψηλότερη ποιότητα. Η έδρα μας βρίσκεται Γεννηματά Γεωργίου 149, Σαραβάλι, 26500, Αχαϊας. .
Η ALPHASYSTEM Α.Ε. από το 2002 δραστηριοποιείται στους τομείς της έρευνας, του σχεδιασμού και της κατασκευής Συστημάτων Αυτοματισμού, με ειδίκευση στις Αυτόματες Πόρτες Ανελκυστήρων. Δημιουργήσαμε προϊόντα, τα οποία από την πρώτη στιγμή που διατέθηκαν στην αγορά, έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από τους πελάτες μας. Ταυτόχρονα, η ποιότητα των προϊόντων μας έγινε σημείο αναφοράς και με την πάροδο του χρόνου το όνομα ALPHASYSTEM, έγινε συνώνυμο του ποιοτικού προϊόντος.Η διασφάλιση της ποιότητας, ενισχύεται και από τη δυνατότητα που μας δίνεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, να παράγουμε το σύνολο σχεδόν των εξαρτημάτων που απαιτούνται για τα προϊόντα μας και να ενισχύουμε απρόσκοπτα το επενδυτικό έργο της εταιρείας, προκειμένου να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα.Στόχος μας στην ALPHASYSTEM Α.Ε, παραμένει πάντα η βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας της ζωής των πελατών μας, του ανθρωπίνου δυναμικού μας και εν τέλει της κοινωνίας μας, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την καινοτομία, μέσα από συνεπή επιχειρηματική δραστηριότητα.
Αισιοδοξία, οραματισμός, δημιουργικότητα... Αυτά και κάποια λιγοστά μηχανουργικά εργαλεία, αποτελούσαν τα "όπλα" του Ιωάννη Ζαντιώτη, όταν το 1974 ξεκινά με μικρά αλλά σταθερά βήματα την παρουσία του στο χώρο του ανελκυστήρα. Σήμερα, 36 χρόνια μετά, η εταιρία ΓΚΕΑ ΖΗΤΑ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ, συνεχίζει κάνοντας αισθητή την παρουσία της στο χώρο, σε μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα 6.500 τ.μ. η οποία εδρέυει στο Μαρκόπουλο Αττικής. Τα "όπλα" μας βέβαια σήμερα σε περισσότερο εξελιγμένη μορφή... Εξειδικευμένα εργαλεία, έμπειρο προσωπικό, αξιόλογες συνεργασίες με οίκους του εξωτερίκου, μα πάνω απ’ όλα μεράκι για τη δουλεία μας και πρωτοποριακές ιδέες όσο αφορά το σχεδιασμό και την παραγωγή των εξαρτημάτων του ανελκυστήρα. Μια ολοκληρωμένη παραγωγική μονάδα πλέον, η οποία στοχεύει στα ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρα και δίνει λύσεις και νεοτεριστικές ιδέες σ’ αυτούς που ασχολούνται με το αντικείμενο. Με πολλές προτάσεις και μεγάλη ποικιλία υλικών, ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε και τους πλέον απαιτητικούς φίλους μας, προσφέροντάς τους πάντα την τεχνική μας υποστήριξη αλλά και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους χώρους του νέου μας εργοστασίου..
Η Ateklift ιδρύθηκε το 2007 με 25-ετή πείρα στο χώρο και παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη δραστηριοποιείται στη μελέτη, και κατασκευή εξαρτημάτων ανελκυστήρων.Η στελέχωση της εταιρίας με έμπειρο και αξιόλογο εργατοτεχνικό δυναμικό, η τεχνογνωσία, η συνεχής παρακολούθηση νέων τεχνολογιών η προσωπική επαφή και η κατανόηση των προβλημάτων του πελάτη, συνέβαλαν στη διατήρηση σταθερών σχέσεων, άψογης συνεργασίας και στη δημιουργία μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες μας οδηγώντας μας σε σταθερή ανοδική πορεία.
Η ΤΗΜΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ προσφέρει την πλουσιότερη γκάμα εξαρτημάτων ανελκυστήρων από τα καλύτερα υλικά. Έχοντας σαν γνώμονα το τρίπτυχο ποιότητα - ασφάλεια - αντοχή, σχεδιάζει νέα προϊόντα, επιλέγει προσεκτικά τις πρώτες ύλες, και εξοπλίζεται με τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό. Κατά αυτόν τον τρόπο και κάτω από την συνεχή επίβλεψη των τεχνικών της δημιουργεί προϊόντα πρωτοποριακά και λειτουργικά. Σαν αποτέλεσμα αυτών, η εταιρία μας κατόρθωσε να πετύχει την πιστοποίηση των προϊόντων της. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και οι απαιτήσεις στον χώρο του ανελκυστήρα αυξάνονται η εταιρία μας πρωτοπορεί προωθώντας στην αγορά νέα προϊόντα τα οποία συμβαδίζουν με αυτήν την εξέλιξη χωρίς να χάνουν τίποτε από την παραδοσιακή ποιότητα και αντοχή τους. Η μακροχρόνια πείρα, η υπευθυνότητα, και η συνέπεια, είναι στοιχεία που κάνουν το όνομα ΤΗΜΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ συνώνυμο με την εμπιστοσύνη και το άψογο αποτέλεσμα.
Η ΜΙΝΩΣ Ε.Π.Ε. είναι σήμερα μια σύγχρονη εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων και εξαρτημάτων ανελκυστήρων, εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα, κατάλληλα για την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων. Ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με μεγάλες διεθνείς εταιρείες του χώρου όπως Drako, Metalcavi, Dynatech, GMV, LiftEquip, Acla, La Pulegga κ.α. με σκοπό την διάθεση μόνο ποιοτικών προϊόντων. Η εταιρεία μας είναι κατάλληλα οργανωμένη ώστε να τηρεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας και ακολουθεί το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία και τεχνογνωσία, έτοιμους να σας προτείνουν την βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε έργο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Αλ. Μαυροκορδάτου 19, Πάτρα
  • 2610324395/6947074590
  • www.simeonidislift.gr